Om mig

Anna Martyn Photography

🇩🇰 Hej! Jeg er Anna Martyn, oprindeligt fra Ukraine og bosat henholdsvis på Den Franske Riviera og i Danmark. Med forbindelser i tre lande taler jeg ukrainsk, fransk og engelsk og tilføjer en snert af dansk til mine færdigheder. Siden 2014 har jeg boet i Vence og nydt solen i syd sammen med min lille familie.

Det er her, jeg har opdaget livets magi, en magi jeg stræber efter at fange her i Alpes-Maritimes, fastholdende tråden af jeres historie: fra brylluppet til graviditeten, fødslen og videre, gennem linsen på mit kamera.

For mig er fotografi meget mere end blot et fastfrosset billede; det er en måde at indskrive glansen af jeres dyrebare øjeblikke i tiden, skabe tidløse minder, der klinger igennem årene. Fotografi er for mig et spejl af livet i al dets skønhed og forgængelighed. Denne filosofi er dybt forbundet med min praksis af yoga, en disciplin jeg har næret i over 15 år. Yoga har lært mig tålmodighed, forbindelse med nuet og harmoni med verden omkring mig. Disse værdier afspejles i min tilgang til fotografi, hvor jeg søger at fange den autentiske enkelthed i hvert øjeblik og omfavne øjeblikkets magi.

Jeg rejser også til Danmark, og fra 1 April 2024 vil min familie og jeg primært bosætte os der. Spændende nyhed: Et fotostudie på Lolland har åbnet dørene ! 🙂 Jeg glæder mig til at annoncere mine fototjenester i dette kommende professionelle studie.

Tak fordi du vil være en del af denne smukke rejse!

Fotograf Anna Martyn Lolland Falster
5/5 (1 Review)
Scroll to Top