Om mig

Anna Martyn Photography

🇩🇰 Hej! Jeg er Anna Martyn, oprindeligt fra Ukraine og bosat henholdsvis på Den Franske Riviera og i Danmark. Med forbindelser i tre lande taler jeg ukrainsk, fransk og engelsk og tilføjer en snert af dansk til mine færdigheder. Siden 2014 har jeg boet i Vence og nydt solen i syd sammen med min lille familie.

Det er her, jeg har opdaget livets magi, en magi jeg stræber efter at fange her i Alpes-Maritimes, fastholdende tråden af jeres historie: fra brylluppet til graviditeten, fødslen og videre, gennem linsen på mit kamera.

For mig er fotografi meget mere end blot et fastfrosset billede; det er en måde at indskrive glansen af jeres dyrebare øjeblikke i tiden, skabe tidløse minder, der klinger igennem årene. Fotografi er for mig et spejl af livet i al dets skønhed og forgængelighed. Denne filosofi er dybt forbundet med min praksis af yoga, en disciplin jeg har næret i over 15 år. Yoga har lært mig tålmodighed, forbindelse med nuet og harmoni med verden omkring mig. Disse værdier afspejles i min tilgang til fotografi, hvor jeg søger at fange den autentiske enkelthed i hvert øjeblik og omfavne øjeblikkets magi.

Jeg rejser også til Danmark, og fra 1 April 2024 vil min familie og jeg primært bosætte os der. Spændende nyhed: Et fotostudie på Lolland har åbnet dørene ! 🙂 Jeg glæder mig til at annoncere mine fototjenester i dette kommende professionelle studie. Hvis du ønsker at være blandt mine første kunder og drage fordel af et særligt tilbud, skal du blot udfylde kontaktformularen. Jeg vil holde dig opdateret om den snarlige åbning af dette sted dedikeret til visuel kunst.

Tak fordi du vil være en del af denne smukke rejse!

Fotograf Anna Martyn Lolland Falster
Scroll to Top