Baby fotografering

Nyfødt & Baby fotografering

Velkommen til min side dedikeret til nyfødt og baby fotografering. Som nyfødt fotograf er mit mål at fange de mest vidunderlige øjeblikke af jeres lille guldklump på en naturlig måde. Jeg ønsker at forevige disse dyrebare øjeblikke fra gravid fotograferinger og de første dage af jeres babys liv. De smukke nyfødtbilleder, der formidler den kærlighed, I føler for jeres baby, ømhed fra kys og kram, og den indbyrdes forståelse i et blik… Alt dette ønsker jeg at forevige for jer. Min rolle som baby fotograf er at fortælle jeres families historie og skabe jeres fotografiske arv til kommende generationer.

Under newborn fotografering guider jeg jer med gode råd poseringer og sørger for, at I føler jer godt tilpas foran kameraet. Jeg følger jer gennem hele fotograferingen, så I får en unik og mindeværdig oplevelse. Sikkerheden for nyfødte er vigtig for mig, så jeg anvender poseringer og scenarier, der er meget simple og behagelige for jeres baby. Mit mål som professionel fotograf er at fange naturlige, rene og æstetiske babybilleder.

Newborn fotograf i studie

Velkommen til mit hjemmestudie beliggende på Lolland Falster, hvor jeg skaber smukke billeder af nyfødte. Her kan I nyde hele fotograferingen i en intim og hyggelig atmosfære, der får jer til at føle jer hjemme. Mit foto studie er udstyret med alt det nødvendige for at sikre, at I får en behagelig oplevelse under fotografering af babyer.

Den fulde og personlige billedbehandling udføres med omhu, hvor alle urenheder og rødme på jeres babys hud vil blive retoucheret. Selvom det kun er få dage efter fødslen, ønsker jeg at sikre, at I får smukke og fejlfri billeder af jeres lille mirakel. Billederne bliver omhyggeligt redigeret, så I kan nyde dem i stort format, i farver og i sort-hvid.

Nyfødt fotografering hjemme

For jeres komfort og for at skabe livsstilsbaserede baby fotografering tilbyder jeg også fotosessioner hjemme hos jer på Lolland Falster. Billederne under livsstilsfotosessionen tages med naturligt lys og i en naturlig atmosfære. Jeg giver gerne gode råd om, hvordan I kan skabe smukke familiebilleder af jeres lille guldklump uden at forcere poseringer, så I får billeder, der afspejler jeres dagligdag. En hjemmereportage er for jer, hvis I elsker naturlige billeder af newborn. Vi kan også skabe scenarier for at tilføre mere kreativitet til jeres nyfødtbilleder, hvis I ønsker det. 🙂

Hvornår skal jeg booke en nyfødt fotografering?

Ideelt set bør I booke en nyfødtfotosession før jeres babys ankomst. Jeg anbefaler derfor, at I booker fotosessionen, mens I er gravide og kender terminsdatoen. Jeg foreslår generelt, at newborn fotografering planlægges i de første dage af jeres babys liv. Normalt 7-14 dage efter fødslen.

Ideelt set skal nyfødt fotografering foregå cirka 7 til 12 dage efter jeres fødsel. Men jeg forstår, at det ikke altid er muligt at finde tid efter fødslen. Ofte er mor meget træt efter fødslen og påvirket af hormonerne… Så jeg er glad for at strække mig for at få fotografering af babyer op til 8 til 10 uger efter jeres fødsel. 🙂

Book en tid

Hvor lang tid varer en nyfødt fotosession?

En babyfotografering vil vare cirka 3 timer og begynder normalt kl. 9-10. Der kræves lidt tid og tålmodighed for at opnå de fantastiske billeder af newborn og babyer. 🙂

Hvad skal jeg medbringe til fotosessionen?

Baby fotografering kan vare op til 3-3,5 timer maksimalt. Jeg anbefaler, at I medbringer alt, hvad I har brug for til jeres spædbarn, som bleer og mælk. Glem heller ikke en snack til jer selv for at holde energien oppe under fotosessionen.

Min baby er allerede født, er jeg for sent ude til at booke en nyfødtfotosession?

I kan stadig reservere en nyfødt baby fotograf efter jeres babys fødslen. Det er bedst at booke en tid til newborn fotografering, før jeres baby er 2 uger gammel.
Men hvis jeres lille er lidt ældre, så kontakt mig så hurtigt som muligt for at arrangere jeres babys fotosession.
Jeg kan skabe jeres barnets første billeder op til 8-10 uger efter jeres fødsel. Hvis jeres spædbarn er 3-6 monneder gammel, så kontakt mig for at drøfte baby fotosession, og vi kan stadig få de søde babybilleder, I drømmer om.

Hvad sker der, hvis jeg har booket en nyfødt fotosession, og min baby kommer tidligt eller sent?

Når en nyfødt fotografering er booket, kan den flyttes i forhold til jeres babys ankomst. Mange babyer kommer tidligere eller senere end forventet, og jeg kan omarrangere bookingerne afhængigt af min tilgængelighed. Kontakt mig blot så hurtigt som muligt for at aftale en anden dato, med så meget varsel som muligt.

Kan jeg medbringe mine andre børn?

Det er bestemt muligt at medbringe andre børn, som I har. Jeg forstår, at I gerne vil have et billede af jeres spædbarn sammen med sine ældre søskende. Giv mig besked i forvejen, hvis I planlægger at medbringe andre børn, så jeg kan planlægge en familiefotosession.

Nyfødt baby fotograf i Danmark,  jeg kan også komme til dit hjem for at skabe smukke naturlige babybilleder på Lolland Falster : Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov. Sydsjælland : Næstved, Køge. Sjælland.

Scroll to Top