Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København jeg byder jer hjerteligt velkommen til min hjemmeside som er helt dedikeret til bryllupsfotografering. Som bryllupsfotograf har jeg et simpelt mål: at tage naturlige parbilleder af autentiske Bryllupsøjeblikke.
Min tilgang er at give jer ro og leve de nærværende øjeblikke af jeres magiske dag. Jeg er her for at hjælpe jer og vejlede jer, når det er nødvendigt, på dagen for brylluppet. Jeg vil være der, diskret og altid til stede for at fange unikke øjeblikke og skabe uforglemmelige billeder til jer!
Jeres bryllupsdag er en unik dag, som I skal opleve sammen med Jeres familier og venner. Min rolle som professionel bryllupsfotograf er at forevige denne dyrebare dag, så I kan bevare jeres kærlighedshistorie og familiearv i smukke billeder.

“Ægteskab er og bliver den vigtigste rejse, en mand kan tage.”

Søren Kierkegaard

Leder du efter en professionel bryllupsfotograf i København?

En professionel bryllupsfotograf, der vil værdsætte jeres minder lige så meget som i selv? Så er i kommet til det rigtige sted!  Jeg vil fylde min kalender med par, der elsker hinanden højt. Forelskede par, der lever for øjeblikket og ikke er bange for at gøre deres ægteskab til en afspejling af, hvem de er.

Hvert bryllup er forskelligt, og det er mine tilbud selvfølgelig også. Forberedelser til dagen eller aftenen tilpasser jeg til jeres valg for at skabe en, for jer, perfekt fotografisk dokumentation.

Bryllupsfotoservice starter fra 5000 dkk.

Spørg efter et tilbud

Bryllupsfotografering

Denne særlige dag er dedikeret til jer to således, at fotografierne skal afspejle jeres naturlige bånd til hinanden. I vil sikkert diskutere og måske grine af lidt indbyrdes generthed under sessionen. Jeg kan virkelig godt lide at forevige unikke og spontane øjeblikke. Disse billeder er ofte de bedste billeder, som I vælger til jeres fotoalbum.

Parbillederne er forberedt på forhånd sammen med jer for at lave de smukkeste billeder. Vi tager os tid til at finde ideer til portrætter, steder, positioner. Endelig kan ægteskabet ikke improviseres, alt skal forberedes. Optagelserne under forberedelserne af brudeparrets foto er også ved at blive forberedt.

Jeg fotograferer forskellige typer af bryllupper: sekulære bryllupper, jødiske bryllupper, store familiesammenkomster med op til 100 gæster, det kan også være mindre, intime og diskrete bryllupper. Ligeledes støtter jeg enhver form for orientering, køn, præference, identifikation eller trossystem, du kan forestille dig. Jeg er en meget fordomsfri bryllupsfotograf i København. 🙂

Bryllupskollektioner

Jeg tilbyder flere muligheder for bryllups-reportage lige fra forberedelserne (både brud og brudgom), borgerlig eller kirkelig ceremoni (eller andet.?.), reception eller fest med dans. Bryllupskollektioner inkluderer:

  • Møde over kaffe eller chat via telefon, Skype, WhatsApp, Googe Meet for at finde ud af mere om jeres bryllupsprojekt.
  • Et spørgeskema til at lære jer bedre at kende og finde ud af mere om jeres forventninger.
  • Tilstedeværelse på D-dag for at rapportere fra jeres bryllup.
  • Gemmer og efterbehandler jeres bryllupsbilleder et efter et.
  • Levering af jeres retoucherede fotos i farver inden for 30 dage i HD high definition online i et privat og sikkert galleri.
  • USB-nøgle med jeres smukkeste billeder i henhold til den af jer valgte samling.
  • Personligt fotoalbum 30×30 cm eller 23×23 cm fra 20 til 60 sider.
  • Prints i forskellige formater, Fine Art plakater i henhold til den valgte samling.

Alle billeder er royaltyfrie i HD high definition, omhyggeligt redigerede, som I kan kopiere og distribuere, som I ønsker til jeres familier og venner. Når brylluppet er slut, gemmer jeg først alle billederne, sorterer dem og behandler dem på redigeringssoftware.
Fotoredigering af jeres bryllupsbilleder (rapport) omfatter ændring af de kvantitative parametre for et fotografi såsom kontrast, nuance, hvidbalance og beskæring. Jeg eksporterer HD digitale billeder i høj opløsning til det private og sikre galleri. Billeder på USB-nøgle, print og fotoalbum leveres til jeres hjem.

Fotobog

Enkelt og elegant, jeres bryllupsfotoalbum er det ultimative minde til at værdsætte jeres specielle øjeblikke.
Et personligt fotoalbum i professionel kvalitet, 30 cm x 30 cm, 23 cm x 23 cm, fra 20 til 60 sider, håndlavet, med materialer af høj kvalitet. Akryl, kunstlæder, ægte læder eller hørbetræk efter eget valg. Usynlig binding og flad åbning.
Beskyttelsesæske i hør og kirsebærtræ med personlig gravering. Sæt pris på jeres bryllupsdag ved at forvandle dine smukke bryllupsbilleder til et smukt bryllupsfotoalbum, I kan værdsætte.

bryllupsfotoalbum

De smukke steder i København at tage bryllupsbilleder

København byder på en masse fantastiske og romantiske steder for et Foto-shoot. Og heldigvis ligger alle stederne inden for kort afstand af hinanden. For det første er der Tivoli. Haven åbnede i 1843. Siden har den været et yndet sted for hele Danmarks befolkning. Og haven emmer af romantik, de mange og frodige blomster, små private hjørner, smukt lys i skumringen. Her kan der tages de smukkeste og meget stemningsfulde bryllups billeder.
Og Nyhavn er vel nok Københavns ansigt udadtil. Der er ikke en promovering af København uden at Nyhavn er i billedet. Bortset fra Gråbrødre Torv er det nok det mest genkendelige, besøgte og elskede område i København. Fotos på broen, langs vandkanten, ved de smukke huse, der er mange muligheder.

Botanisk have, som sammen med Ørstedsparken og Østre anlæg, er en del af den gamle Københavns befæstning. Botanisk have er en meget smuk, fyldt med eksotiske planter både inde i drivhusene og udenfor. Alt er velplejet og smukt. Absolut en god mulighed for fine bryllupspar billeder.

Herefter kommer Østre Anlæg, det ligger i forlængelse af Botanisk have. Haven har bevaret en stor det af sin oprindelige grundplan som befæstningsanlæg, men derimod har vegetationen fuldstændig taget over. Nu fremtræder området som en oase i storbyen, hvad den også er for mange beboere, og her finder man ro, smukt lys, fredelige og private hjørner til at tage de bedste billeder.

Endelig Rosenborg slot og kongens have som blev grundlagt af Christian d. IV, Slot og have fremstår yderst velholdt og smukt. Have, som tidligere Haven er velholdt og meget smuk og egner sig oplagt til en bryllupspar fotosession.

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf i Danmark, jeg rejser gerne for at forevige jeres bryllup på Sjælland og Nordsjælland: København, Næstved, Faxe, Fuglebjerg, Ringsted, Glumsø, Haslev, Hårlev, Store Heddinge, Solrød, Præstø, Køge, Vordingborg.

Lolland og Falster : Nykøbing Falster, Maribo, Sakskøbing, Nakskov, Sundby, Rødby, Rødbyhavn, Søllested, Holeby, Bandholm, Nysted.

For nærmere information om min tilgængelighed og mine bryllupskollektioner, inviterer jeg jer til at kontakte mig via KONTAKT-siden og fortælle mig jeres historie. Jeg ville være glad for at være med til at skabe jer minder for livet.

Retour en haut